Markten.

Beheersing van uw wagenpark is altijd maatwerk. Elke organisatie, elke situatie en alle doeleinden zijn anders. We kiezen steeds voor een specifieke benadering. Dit vraagt om een zorgvuldig plan met inachtneming van de verschillende belangen van alle stakeholders binnen uw bedrijf. Waarvoor het object ook wordt ingezet, wij hebben altijd de passende dienstverlening.

eigen-vervoer

Eigen vervoer

Transportmiddelen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering, maar het beheer ervan van deze transportmiddelen behoort niet tot uw kernactiviteiten. Orion kan de zorg voor deze objecten van u overnemen. Dat biedt serieuze voordelen.

Lees meer
transportsector1

Transportsector

Uw vrachtwagen is onmisbaar. Maximale inzet en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden voor uw bedrijfsvoering. Verhoging van kwaliteit en inzicht in de kosten van uw wagenpark zijn sleutelbegrippen voor Orion.

Lees meer
Afval1

Afvalverwerking

Afvaltransport wordt hoofdzakelijk verricht met complexe voertuigen. Kennis van de verschillende systemen is absoluut vereist. Onze vakkundige mensen en het geavanceerde Fleet Management Systeem zorgen samen voor een optimale beheersing van uw wagenpark.

Lees meer
publiek-kl

Publieke sector

We beheren spoedhulpverleningsvoertuigen voor veiligheidsregio’s, brandweerkorpsen, defensie, justitie en overige opdrachtgevers waar ‘standaard’ geen optie is. Als het om maatwerk gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer
persoon1

Personenvervoer

Het vervoer van personen over de weg bestaat in vele vormen: van taxi tot touringcar. En iedere vorm van personenvervoer heeft zijn specifieke voorschriften.
De reiziger staat bij u centraal en dat voelt Orion perfect aan.

Lees meer
nuts-voertuig

Nutsbedrijven

Diensten die nutsbedrijven aanbieden zijn zo belangrijk voor de maatschappij dat men niet (lang) zonder kan. In noodgevallen moet snel gereageerd worden. Deze kerncompetentie begrijpen wij goed en daarom zijn wij bij uitstek in staat om uw vloot te beheren.

Lees meer
Bouw-&-Infra

Bouw & Infra

Voertuigen die gebruikt worden voor de Bouw & Infra zijn meestal zo opgebouwd dat ze voor diverse doeleinden inzetbaar zijn. Van kipper tot botsabsorber niets is ons vreemd.

Lees meer

Wilt u meer weten of heeft u
interesse in een analyse van uw wagenpark?

T. +31 88 73 77 150E. info@orionfleetmanagement.com