Over ons

Wie zijn onze klanten?

Orion werkt voor grote en veelal complex georganiseerde (internationale) partijen, waarvoor het wagenpark een essentieel onderdeel is van de primaire bedrijfsvoering. De afhankelijkheid van de inzetbaarheid is groot, de voertuigen hebben vaak een specialistisch karakter en de financiële footprint is aanzienlijk. Wij noemen dit ‘bedrijfskritische mobiliteit’.

Veel van onze klanten ervaren het in stand houden van die ‘bedrijfskritische mobiliteit’ als non core. Ze besteden het dan ook dit graag uit aan een hoogwaardige, gespecialiseerde dienstverlener. Die partner is Orion.

NEEM CONTACT OP

In welke sectoren zijn wij actief?

Orion is primair actief in de volgende sectoren (zie ook ‘casussen’ voor diverse klantvoorbeelden):

  • Waste- & Recycling (o.a. GDF Suez & Remondis)
  • Airport (o.a. luchthaven Schiphol)
  • Openbaar Vervoer / Taxi-sector (o.a. Transdev – Connexxion/Veolia; Keolis/Syntus).
  • Overheden (o.a. Veiligheidsregio’s)

Orion levert maatwerk. Ook voor uw sector bieden wij mogelijk een oplossing. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

NEEM CONTACT OP

Hoe werken wij?

Vanuit een sectorspecifieke benadering neemt Orion de fleetmanagement-, werkplaats- en/of serviceprocessen over van de opdrachtgever. Klanten worden zo ontlast ten aanzien van de managementaandacht die nodig is voor het operationeel beheer van de vloot, zodat zij zich volledig kunnen richten op de kernactiviteiten van hun organisatie.

Met het eigen online beheerssysteem ‘OrionGrip’ wordt het volledige instandhoudingsproces van de voertuigen inzichtelijk en kan alle gewenste informatie tot in detail worden gerapporteerd.

NEEM CONTACT OP

Wie zijn wij?

Orion Fleet Management is een label van ‘Orion Complex Fleets B.V.’, een 100% dochter van Pon. Orion heeft een onafhankelijk karakter en werkt multibrand.
Andere labels van ‘Orion Complex Fleets B.V.’ zijn:

  • BusPartners
  • WastePartners
  • AirportPartners
  • DefencePartners

Orion Fleet Management is gevestigd in Barneveld.

NEEM CONTACT OP

Voor wie werken wij?

Orion werkt voor organisaties met grote complexe non-core wagenparken of assetvloten.
Primair actief in de Waste- & Recycling-, Airport- en Openbaar Vervoer sector voor bedrijven als Suez, Remondis, Schiphol, Connexxion en Keolis.

Remondis groep

Airportpartners

Suez Nederland

BusPartners Hoogeveen / Almere

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een analyse van uw wagenpark?

T. +31 88 73 77 150 – E. info@orionfleetmanagement.com